• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

ADVIES EN HULP BIJ KIEZEN

< Terug naar Bestellen.

Bij Barini zijn louter vakspecialisten en kun je bij ons terecht als je voor een moeilijke productkeuze of -toepassing staat. Zo zijn er de online productadviezen en vind je dat niet voldoende dan kun je bellen, appen of onze vestiging in Dinteloord bezoeken.

Adviespagina`s

Barini levert veel technische producten en de kans dat daar vragen over zijn ligt altijd wat hoger. Juist bij deze producten staan de adviezen online vermeld.

Keuzehulp

Met of zonder advies, op onze website is een handige keuzehulp beschikbaar. Aan de linkerzijde van de pagina's kun je selecteren op merk, prijsklasse en alternatieven. Jouw wensen worden op deze manier het beste ingevuld.

Online vergelijken

Als je vooraf geen vaste keuze hebt kunnen maken dan is productvergelijking de ideale oplossing. Die vind je op onze site. Als je bij een product "vergelijken" aanvinkt, bieden wij je de alternatieven aan. Op het vergelijksysteem kun je zelf ook producten invullen.

Barini's keuze

Een grote hulp is "Barini's Keuze". Je weet eigenlijk niet wat je als eerste moet doen om een bepaald product te kiezen of met welk product een klus uitgevoerd moet worden. Bezoek in dat geval "Barini's Keuze" en je zult merken dat onze specialisten per toepassing het product aan je presenteren in de beste prijs/prestatie verhouding.

Ranking 1 tot 10

Ook onze "ranking 1 tot 10" is een prima middel om je keuze te bepalen. Per producttype zul je daar de 10 best verkochte producten vinden.

De adviesspecialisten van Barini

Wie Barini zegt, zegt specialisten. Mensen die echt met je meedenken en die je kunnen adviseren wat de beste oplossing is voor jouw werkzaamheden. Eén van die specialisten is Jengiz die je op het gebied van de nieuwste paint en non-pain producten alles kan vertellen.

< Terug naar Bestellen.