• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Hoezen

Koop je een auto dan heb je nauwelijks kennis van hoezen, behalve die over de auto heengaat. Vakmensen kunnen niet buiten stoel-, stuur-, en wielhoezen.

In het verre verleden waren platenhoezen heel populair. De afbeeldingen waren soms echte kunstwerkjes. In de autobranche zie je nu ook  kunstwerken terug. Auto's die de herstelplaats ingaan en waarvan de eigenaar of een buitenstaander denkt: "Wat is daar nog van te maken?" Dat dergelijke auto's als nieuw uit de werkplaats rollen is te danken aan twee factoren. Op de eerste plaats de vakman die dit soort reparaties "in de vingers heeft" en op de tweede plaats het onmisbare materiaal zoals stoelhoezen, wielhoezen enz.

Neem nu stoelhoezen. Je wilt niet dat werkkleding materiaal achterlaat waar de eigenaar van de auto niet blij mee is. 4CR levert perfecte stoelhoezen, die ook nog eens tot 120° kunnen doorstaan. Diezelfde 4CR fabriceert ook stuurhoezen, die ook voor de diverse pookjes in de auto kunnen worden gebruikt. Nog steeds dezelfde fabrikant heeft ook aan wielhoezen gedacht om te voorkomen je banden dezelfde kleur krijgen als de carrosserie. Vloermatten zijn er om vet en water tegen te houden, want je kunt als monteur toch moeilijk je schoenen voor sloffen gaan ruilen. Bovendien komt Power-Tec op de proppen met een effectieve beschermingsdeken die voor het interieur en het exterieur is in te zetten.

De webshop van BARINI bevat deze artikelen allemaal. Handig hè?

Grid List

Set Descending Direction

5 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

5 Item(s)