• Snelle levering
 • 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • Advies op maat
 • Gemakkelijk retourneren

Tape

Duc tape kent iedereen wel maar menige auto vraagt om een speciale tape zoals fine line tape en decoratie tape. Het oog wil immers ook wat.

Afplaktape heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het heeft dan ook niets meer met het bekende plakband te maken. Merken zoals 3M, 4CR en HPX hebben zich onder meer op tape ontwikkeling gestort met als gevolg een enorme keuze. Daarbij horen ook maskeerschijfjes en soft maskeerfoam.

Voor de artiesten onder de garagemedewerkers heeft 3M een enorme keuze om een auto te upgraden met behulp van sjabloon tape en biedt Colad fine line tape. Die laatste zorgt voor een uiterst scherpe belijning en hecht bijna op alles. Tapes kunnen tegenwoordig zo'n 120° doorstaan en weken later nog verwijderd worden..

Technische tapes mogen al helemaal niet ontbreken bijvoorbeeld voor verpakkingen. Daarvoor zijn dan ook weer tape dispensers. HPX maakt zelfs een Safety Grip tape. Vanzelfsprekend is het BARINI die alle soorten tapes heeft geselecteerd zodat je ze makkelijk en snel kunt bestellen.

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 126

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 126

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5