• Snelle levering
 • 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • Advies op maat
 • Gemakkelijk retourneren

Inrichting

Bij een werkplaats inrichting gaat het niet alleen om apparatuur maar ook om de werkplek, ladekasten, gereedschapberging, werkstoelen en dispensers.

De kans is groot dat je in een efficiënt georganiseerde werkplaats ook een uitgekiende werkplaatsinrichting zult vinden. In zo'n omgeving is het prettig werken en het nodigt ook uit om gereedschap na gebruik netjes op te ruimen. Voor een dergelijke inrichting is tegenwoordig alles beschikbaar wat je nodig hebt. Houten en inklapbare werkbanken van Beta bijvoorbeeld, eventueel voorzien van een afneembare ABS laag, ladekasten of gereedschapwand. Beta is ook goed voor gereedschap trolleys in verschillende kleuren zodat iedereen zijn eigen trolley makkelijk kan terugvinden. Ook gereedschapwagens ontbreken niet in het assortiment.

Power-Tec kan zorgen voor een ergonomische zit met behulp van werkplaatsstoelen, evenals papierdispensers, pistoolhouders, en spuitboxen. Colad voegt daar een slimme mengbeker dispenser aan toe.

Uiteraard is dit een greep uit de vele mogelijkheden, maar BARINI doet via de webshop een boekje open over wat er aan werkplaatsmiddelen leverbaar is.

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 83

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 83

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5