• Snelle levering
 • 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • Advies op maat
 • Gemakkelijk retourneren

Smart Repair

Of je nu zelf schade veroorzaakt hebt of dat de schuld bij een ander ligt, het begrip "had ik maar" lost het probleem niet op.

Iedereen die zich op de weg begeeft, waar dan ook, loopt het risico dat schade wordt opgelopen. Gelukkig zijn er voldoende vakkundige autoherstel bedrijven, die op hun beurt weer gebruik zullen maken van gespecialiseerd gereedschap. Zo vraagt over het algemeen de reparatie van een koplamp al extra aandacht. Zo is voor interieur reparatie, inclusief de portieren, al bijzonder gereedschap nodig zoals de zogenaamde interieurlepels van Power-Tec. Voor elke handeling is er wel een specifieke interieurlepel. Ook kunststof lasstrips mogen niet ontbreken.

Power-Tec is tevens de leverancier van raamhouders, nodig bij glasreparatie. En dan het uitdeuken. Het blijft precisiewerk maar met het juiste gereedschap is het eenvoudiger werken en met een mooier resultaat. Er is een ruime keus uit plaatwerk tassen zoals double ended en general purpose. Beiden van Power-Tec. Voor aluminium zijn er speciale uitdeuksets.

De vakman kent ze wel, de multi pads voor verlijmbare treksystemen.

Op het gebied van Smart Repair biedt de BARINI webshop dus volop keuzemogelijkheden. 

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 41

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 41

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4