• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Trekken

In autoherstel bedrijven is trekken een belangrijk onderdeel van de reparatie. Zo worden er harmonica trekkers gebruikt maar ook trekbanden.

Voor diverse beschadigingen is met handkracht of mechanische kracht, hulp nodig om onderdelen te verwijderen of plaatwerk weer een beetje z'n oude vorm terug te geven. Power-Tec heeft hiervoor een aantal effectieve hulpmiddelen ontwikkeld zoals een harmonica trekker, een vacuüm trekker en een pneumatische trekker van 5 tot 12 bar. Ook al bezoekt een monteur elke dag de sportschool, zonder deze hulpmiddelen kan hij niet de kracht opbrengen die vergelijkbaar is met dit gereedschap. Nu is er wel een handmatige trekker. Daar zou de sportschool wel nuttig kunnen zijn, want hier gaan gereedschap en persoonlijke spierkracht heel goed samen.

Zo zijn er voor diverse auto onderdelen speciale trekkers nodig, om maar eens te noemen: poelietrekkers, kogeltrekkers en lagertrekkers. Samen met Power-Tec zorgt BARINI ervoor dat al deze trekkracht in de webshop te vinden, te bestellen en snel te leveren is.

Grid List

Set Descending Direction

11 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

11 Item(s)