• Snelle levering
 • 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • Advies op maat
 • Gemakkelijk retourneren

Reinigen

Een auto wassen staat niet altijd gelijk aan reinigen. Voor een complete beurt heb je exterieur, interieur, ruiten en velgen reinigers nodig.

Je kunt je auto natuurlijk een wasbeurt geven in een wasstation. Je blijft gewoon zitten en de apparatuur doet de rest. Eigenaars die echter vol trots elk detail van hun mooie bolide willen laten zien, van binnen en van buiten dus, gaan zelf aan de slag. Dat geldt ook voor garages, bedrijven die een auto handmatig onder handen nemen en herstelbedrijven. Dan is het prettig dat het merk Autoglym kwaliteits shampoo conditioner produceert alsook een metal polish. Diezelfde Autoglym levert ook interieur shampoo en leather cleaner. Motip zorgt op zijn beurt voor een perfecte bekledingsreiniger. Nog even terug bij Autoglym voor polish en cleaner voor ruiten, terwijl Motip voor een heerlijk geurende verfrisser zorgt. Als je de juiste spullen hebt is het reinigen van een auto best een voldoening gevende bezigheid. Voor de motor liefhebbers onder ons biedt Autoglym de juiste mototcycle cleaner en ook een engine en machine cleaner op waterbasis die biologisch afbreekbaar is.

Dan nog de velgen. Toch een opvallend onderdeel onder de carrosserie. Motip biedt velgenreinigers in een spuitbus.

Dit alles is slechts een greep uit de BARINI collectie voor wassen en reinigen. Kijk een rustig naar het hele assortiment. Een ruime keuze ten behoeve van schoonheid en glans.

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 103

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 103

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5