• Snelle levering
  • 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Gratis verzending boven €50,-
  • Advies op maat
  • Gemakkelijk retourneren

Uitrusting

Zelfs een vakkundige autohobbyist zegt niet tegen zijn vrouw: "Ik ga nog even wat onderdelen spuiten". Daar komt immers veel meer voor kijken.

Als er met het echte spuitwerk begonnen gaat worden dan heeft Power-Tec (natuurlijk via BARINI) al een bovenbeker filter en reinigingssets geleverd. Op zijn beurt is Colad degene die een drukspuit vernevelaar van 5 liter en 3 bar liet afleveren. Goed voor het aanbrengen van Dust control. Die laatste is een water gedragen vloeistof die hechting op de wanden en de vloer voorkomt, evenals vuil en spuitstof. Een perfecte cabine bescherming. Soms moet een kwastje hulp bij het spuiten bieden. Bijvoorbeeld het HPX autopenseeltje. (Klinkt als Repelsteeltje, maar dat slaat nergens op)

De lakdikte kan prima gemeten worden met de Power-Tec lakdiktemeter. Te gebruiken bij alle metaalsoorten maar helaas niet bij kunststof. De kracht van BARINI is dat zij alles netjes bij elkaar brengen in de webshop, zodat het allemaal voor het grijpen ligt. Dat wil zeggen als je het besteld en betaald hebt natuurlijk.

Grid List

Set Descending Direction

5 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

5 Item(s)