• Snelle levering
 • 5 dagen per week thuisbezorgd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • Advies op maat
 • Gemakkelijk retourneren
Shop By

Plamuur & Polyester

Met kwalitatieve plamuur kan een vakman elke oneffenheid in het plaatwerk zo mooi en glad wegwerken dat het aanvoelt als een babyhuidje.

Mensen die niet betrokken zijn bij de autoherstel branche denken bij het woord plamuren gelijk aan schilderwerk, zowel binnenshuis als buitenshuis. Maar hoe goed die plamuur ook is, je zou niet graag willen dat daarmee je auto zou worden hersteld. Bij een degelijk autoherstel bedrijf gebruikt men plamuren die speciaal voor plaatmateriaal zijn ontwikkeld. Het bekende merk Motip heeft zich daarop toegelegd en produceert o.a. glasvezelplamuur in alle denkbare uitvoeringen. 4CR is een fabrikant die populair is door zijn metaalplamuur. Dit wil niet zeggen dat zij geen aantrekkelijk assortiment hebben van ander typen plamuur. Om die reden kan BARINI via de webshop van beide merken elke vakman snel van dienst zijn. Al morgen in huis bijvoorbeeld.

Polyester als reparatiemiddel stuurt alle voorgaande middelen om gaten, deuken en scheuren weg te werken, naar het geschiedenisboekje.

Neem nu eerst de glasvezelmat van de bekende fabrikant 4CR. Deze producent mag dan wel voor een korte naam gekozen hebben, je komt letters tekort om weer te geven wat ze allemaal fabriceren. Maar in polyester zijn het helemaal meesters. Voor lamineerhars dient een andere fabrikant zich aan namelijk Motip. Hun polyesterhars is zeer gewild in het autoherstel bedrijf. Ben je op zoek naar kunststof plamuur? Ook dan dient 4CR zich als een van de besten aan. BARINI maakt het elke klant alleen maar makkelijk door artikelen van beide merken aan het assortiment toe te voegen. Daardoor kun je ook direct gebruik maken van de "snel in huis webshop". 

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 93

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid List

Set Descending Direction

1-12 van 93

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5