Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
Zakelijke accounts
Vanaf €50,- gratis thuis bezorgd.

Mastercard

Uitleg over de Mastercard

‹ Terug naar de klantenservice

Aankoop verzekering
Betaal je met je Mastercard®? Dan zijn vrijwel al je aankopen automatisch en kosteloos verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En dat voor maar liefst minimaal 180 dagen. Dit geldt voor aankopen die je online bij webshops én in de winkel doet. Wel zo prettig om te weten als je met je gloednieuwe koptelefoon op pad gaat.

Aflevergarantie
Je hebt eindelijk gevonden waar je naar zocht en koopt het artikel. Vervolgens komt je bestelling niet (compleet) aan, of wijkt het product af van wat je hebt besteld. Wat nu? Als je met je creditcard betaald hebt, kan je de transactie terug draaien en krijg je je geld terug.

Veiligheid
Wist je dat Mastercard® maandelijks 1,8 miljard transacties screent? Dag en nacht worden de betalingen die je met je creditcard doet in de gaten gehouden door je creditcardmaatschappij, om mogelijke fraude op te sporen. Gebeurt er iets verdachts? Dan wordt er onmiddellijk contact met je opgenomen. Ook vragen de meeste webshops naar je Mastercard® SecureCode™ – een extra beveiliging met een wachtwoord dat je zelf instelt, waardoor de kans op fraude met uw creditcard op internet nog kleiner is.

In controle
Afhankelijk van je bank heb je 24/7 toegang tot je persoonlijke betaaloverzicht. Hier wordt aangegeven hoeveel bestedingsruimte je over hebt en welke uitgaven je gedaan hebt: net zo normaal en overzichtelijk als je betaalrekening.
Als je betalingen tegenkomt die je zelf niet hebt gedaan, ben je daar als creditcard gebruiker tegen beschermd. Neem binnen 30 dagen na de verdachte transactie contact op met jouw bank om de fout te herstellen. Je bent niet aansprakelijk en je loopt geen risico.

Betaal gemak
Ben je van plan nu iets te kopen en later pas te betalen? Met je Mastercard® kan dit zonder extra kosten, als je binnen de afgesproken periode het openstaande bedrag terugbetaalt. Veel winkeliers rekenen geen transactie kosten, en doordat Mastercard® geaccepteerd wordt op meer dan 35 miljoen plekken ter wereld, kan je overal met gemak betalen!

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?
• Betalen met creditcard is bij nl altijd volledig gratis.
• Op werkdagen voor 17:00 uur met creditcard besteld? Morgen in huis!
• Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

Bij Barini.nl kun je met creditcards van MasterCard en Visa van andere Nederlandse aanbieders via een SSL-beveiligde server betalen. Dat geldt niet voor een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Na het checken van je creditcard gegevens versturen we je bestelling nog diezelfde dag. Eerst na aflevering wordt het betreffende bedrag van je creditcard afgeschreven. Dit geldt overigens niet voor pre-orders.

Weigering van een Creditcard betaling.
Na betaling via een van beide betaaldiensten heb je een bericht ontvangen dat de betaling is geweigerd. Voor ieders veiligheid worden dit soort betalingen extra gecontroleerd. Daarvoor zijn een groot aantal criteria ingesteld en de controle gebeurt objectief en automatisch. Een afkeuring kan het gevolg zijn van het niet goed invullen van de CVC code of de vervaldatum. Bestellen en betalen via een niet beveiligde wifi locatie kan ook een blokkade veroorzaken.

Een onterechte weigering van mijn Creditcard betaling.
Helaas is het niet uit te sluiten dat we ten onrechte jouw betaling weigeren. Als dat onverhoopt het geval is past het ons je daarvoor te excuseren. Wel wijzen wij je erop dat Barini.nl geen enkele inzage heeft in de reden van de betalingsafkeuring. Evenmin kan Barini.nl de betaling niet terugdraaien. Wij garanderen dat wij het gereserveerde bedrag niet zullen opnemen. De bestelling wordt wel geannuleerd. Voorts verzekeren we je dat wij geen “zwarte lijsten” hanteren en dat wij afgekeurde betalingen nooit aan andere bedrijven doorspelen.

Wat zijn de volgende stappen?
Natuurlijk willen wij je toch met de meeste spoed van dienst zijn om je bestelling alsnog af te kunnen leveren. Ons advies is om de bestelling opnieuw in te voeren maar wel een andere betaling te kiezen. Dat kan bijvoorbeeld iDEAL zijn of een vooruitbetaling. Als je daar hulp bij nodig hebt neem dan gerust even contact met ons op.

‹ Terug naar de klantenservice

Eerder door jou bekeken

Je hebt nog geen product bekeken.