Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
Zakelijke accounts
Vanaf €50,- gratis thuis bezorgd.

Mistercash

Extra informatie over Mistercash

‹ Terug naar de klantenservice

Het wie, wat en hoe van een elektronische betaling
Het proces van een elektronische betaling verloopt via een aantal spelers, waaronder Bancontact.
Vooreerst is er uiteraard de bank, maar ook de terminalleverancier, de payment service provider, de acquirer en het betaalschema, zoals Bancontact, spelen een rol.
Dankzij de samenwerking tussen de verschillende spelers kan jij makkelijk betalen in de winkel, in een webshop of gewoon met je smartphone.

Wat doet Bancontact?
Bancontact zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Onze activiteiten draaien om het leveren van twee diensten:

De infrastructuur
Bancontact bepaalt hoe het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt de praktische uitvoering hiervan via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven (de issuer), voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing en de acquirer.

Dit gebeurt in 3 stappen:
De verificatie, wanneer de klant zijn pincode invoert, wordt gecontroleerd of het saldo op de rekening van de kaarthouder toereikend is.
De berekening, of de uitwisseling van financiële informatie tussen issuer en acquirer.
en de verwerking van de effectieve betaling.

De regels
Bancontact bepaalt ook de regels voor correcte betaaltransacties. Concreet wil dit zeggen dat we er voor zorgen dat de betaling in elke stap veilig, snel en transparant verloopt. Onze regels zijn opgedeeld in 3 rubrieken:

1. Licenties
Dit zijn de algemene voorwaarden waaraan issuers en acquirers moeten voldoen om Bancontact te mogen gebruiken. Dit alles wordt beschreven in een sluitend contract.

2. Algemene regels
Deze beschrijven de zakelijke (risicobeheer, fraude, …) en technische (kwaliteit, veiligheid, …) afspraken waar onze partners zich aan dienen te houden.

3. Technische specificaties
Deze beschrijven in detail de te volgen procedures voor partners die kaart-, terminals-, of ‘processing en settlement’-diensten leveren.

Waarom kies je voor MisterCash?

• U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen Belgische bank.
• Op werkdagen voor 17.00 uur met MisterCash besteld? Morgen in huis!
• Betalen met MisterCash bij Barini.nl is volledig gratis.

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via MisterCash met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas.

‹ Terug naar de klantenservice

Eerder door jou bekeken

Je hebt nog geen product bekeken.