Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
Zakelijke accounts
Vanaf €50,- gratis thuis bezorgd.

Paypal

We leggen je hier Paypal uitgebreid uit.

‹ Terug naar de klantenservice

Veiliger en beschermd
PayPal, hoe werkt het? Jij betaalt met PayPal en PayPal gebruikt een sterke encryptie om je financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan PayPal Aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als je ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Handig en gemakkelijk
Gebruik je PayPal-inloggegevens, en voorkom dat je steeds opnieuw je financiële gegevens moet invoeren. Als je One TouchTM activeert, blijf je ingelogd en betaal je nog sneller. Verder werkt PayPal zonder paslezers of ingewikkelde verificatiecodes.

Wereldwijd op allerlei apparaten
Met slechts één rekening kun je eenvoudig shoppen op miljoenen websites overal ter wereld en betaal je gemakkelijk je vrienden terug. En als je de PayPal-app installeert op een van je devices kun je ook onderweg je rekening beheren.

Vrijwel altijd gratis
Het openen van een PayPal-rekening is gratis, net als shoppen in euro’s binnen de EU. Alleen als er sprake is van omrekening naar een andere munteenheid of als je betalingen aan vrienden en familie laat afschrijven van je creditcard, worden er kosten in rekening gebracht.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

• Betalen met PayPal is bij nl altijd volledig gratis.
• Je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven.

Bij Barini.nl kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken.

Weigering van een Paypal betaling.
Na betaling via een van beide betaaldiensten heb je een bericht ontvangen dat de betaling is geweigerd. Voor ieders veiligheid worden dit soort betalingen extra gecontroleerd. Daarvoor zijn een groot aantal criteria ingesteld en de controle gebeurt objectief en automatisch. Een afkeuring kan het gevolg zijn van het niet goed invullen van de CVC code of de vervaldatum. Bestellen en betalen via een niet beveiligde wifi locatie kan ook een blokkade veroorzaken.

Een onterechte weigering van mijn Paypal betaling.
Helaas is het niet uit te sluiten dat we ten onrechte jouw betaling weigeren. Als dat onverhoopt het geval is past het ons je daarvoor te excuseren. Wel wijzen wij je erop dat Barini.nl geen enkele inzage heeft in de reden van de betalingsafkeuring. Evenmin kan Barini.nl de betaling niet terugdraaien. Wij garanderen dat wij het gereserveerde bedrag niet zullen opnemen. De bestelling wordt wel geannuleerd. Voorts verzekeren we je dat wij geen “zwarte lijsten” hanteren en dat wij afgekeurde betalingen nooit aan andere bedrijven doorspelen.

Wat zijn de volgende stappen?
Natuurlijk willen wij je toch met de meeste spoed van dienst zijn om je bestelling alsnog af te kunnen leveren. Ons advies is om de bestelling opnieuw in te voeren maar wel een andere betaling te kiezen. Dat kan bijvoorbeeld iDEAL zijn of een vooruitbetaling. Als je daar hulp bij nodig hebt neem dan gerust even contact met ons op.

‹ Terug naar de klantenservice

Eerder door jou bekeken

Je hebt nog geen product bekeken.