Voor 17.00 besteld, morgen in huis!
Zakelijke accounts
Vanaf €50,- gratis thuis bezorgd.

Zakelijke klanten

Informatie voor de zakelijke klanten

Het maakt alles gewoon een heel stuk gemakkelijker wanneer je voor een zakelijk account kunt gaan.

‹ Terug naar de homepagina

Voor de zakelijke klanten.
Barini.nl maakt het plaatsen van bestellingen zo makkelijk mogelijk voor de zakelijke klanten! Er zitten daarom een aantal extra opties aan het kopen als een zakelijke klant. Naast het bestellen via de webshop is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders, offline én online op rekening te kopen en zelf kortingsafspraken te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Razendsnelle service
  • Kortingsmogelijkheden
  • Achteraf betalen

Neem direct contact met ons op!
+31 (0) 167 500 850
[email protected]

Voorwaarden
Is de bestelwaarde hoger dan €1000,- of wil je  grotere aantallen kopen? Dan maken we graag een offerte voor je. Ben je akkoord met de offerte? Dan kunnen we direct aan de slag na een schriftelijke bevestiging.

We begrijpen dat je als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit dan ook graag mogelijk. We willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Een van onze voorwaardes zijn dan ook dat alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking komen. Daarnaast doen we altijd een financiële achtergrondcheck.

Razendsnelle service
Vaak willen we de offerte zo snel mogelijk hebben. Wij streven ernaar om de zelfde dag de offerte bij jouw in de mailbox te krijgen zodat je het eventueel de zelfde of de volgende dag in huis hebt!

Kortingsmogelijkheden
We maken gebruik van een aantal kortingsregels. Deze regels bevatten offertes en bedrijven kortingen.

Een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt of een standaard korting omdat deze zijn afgesproken tijdens een kennismaking. Neem contact op met onze klantenservice zodat we direct aan de slag kunnen!

Achteraf betalen
Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden.

Prijzen & BTW
Alle vermelde prijzen worden zowel exclusief als inclusief B.T.W. getoond. Doordat wij ook verzenden naar bedrijven in het buitenland, kunt u bij ons zonder B.T.W. bestellen met uw eigen geldige B.T.W.-nummer.

Leveringen buiten Nederland
Barini.nl verzend door heel Europa, een pakket verzenden is dus voor ons geen probleem. Geef bij het aflever adres het land op waar u het naar verzonden wilt hebben en we geven gelijk door wanneer dit pakket binnen zal zijn.

Kom je er niet uit en wil je direct geholpen worden? Ga dan direct naar onze onze klantenservice.

‹ Terug naar de homepagina